Izdelava profesionalnih spletnih trgovin

Izdelujemo profesionalne spletne trgovine, ki uspešno prodajajo!

Profesionalna rešitev

Rešitev primerna za nemoteno spletno prodajo

Uspešna prodaja na spletu zahteva kakovostno spletno trgovino, ki deluje brezhibno.

Previdna izvedba

Pomagamo pri načrtovanju

Nudimo pomoč pri načrtovanju spletne trgovine, ker je za uspešno spletno prodajo treba upoštevati veliko podrobnosti, ki smo se jih naučili čez leta.

Predhodni SEO

Analiza spletnega trga

S posebnimi analitičnimi orodji in dostopom do različnih virov podatkov naredimo vpogled v povpraševanje po vaših izdelkih na spletu. V teh podatkih najdemo tudi prave besedne zveze za SEO uspeh.

Iskreno o izdelavi spletne trgovine, uspehu pri prodaji na spletu in ceni izdelave spletne trgovine

Na spletu je konkurenca velika, ker je minimalna investicija za vstop na trg relativno nizka. To pomeni, da je za dolgoročen uspeh na spletu, potrebna previdnost in kakovostna izvedba.

Zraven samega sistema za prodajo moramo biti zelo pozorni tudi na uporabniško izkušnjo (UX) in kakovostno zbiranje analitičnih podatkov. Zraven tega morajo biti spremembe že v začetku predvidene, ker so spremembe neizogibne, če želimo dolgoročni uspeh.

Veliko so vredni tudi učinkovito zastavljeni zaledni sistemi, ki omogočijo nemoteno poslovanje in predstavljajo poslovno prednost. Tukaj gre za razne integracije z drugimi sistemi v podjetju ali integracija z zunanjimi sistemi.

Zato je ceno izdelave spletne trgovine nemogoče oceniti brez specifikacije projekta ali načrta razvoja.

Za sodelovanje se naročite na brezplačen posvet, v okviru katerega bomo ugotovili osnovne zahteve in po potrebi pripravili ponudbo za pregled, svetovanje in pripravo specifikacije.

Butična spletna trgovina

Za podjetnike, ki želijo svoje preprosto prodajati na spletu, nudimo cenovno ugodno in preprosto rešitev.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!