Test SEO optimizacije v letu 2020 15/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina v osnovi predstavlja digitalni katalog izdelkov, ki bralcu nudi odlično izkušnjo, saj je mogoče prikazati veliko število informacij o izdelkih in dodati več fotografij ali celo videoposnetke. V bolj izvirnih in inovativnih primerih so mogoče tudi 3D fotografije izdelkov in VR (navidezna resničnost). Odličen primer je IKEA VR, kjer lahko pohištvo postavite v svoj dom in vidite, kako se poda prostoru.

Še večja prednost spletne trgovine je preprosto zbiranje naročil. V času katalogov je naročilo izdelkov potekalo z izpolnitvijo obrazca, ki ga je bilo potrebno poslati po pošti. Z izdelavo spletne trgovine omogočimo obiskovalcem, da v spletni trgovini “naberejo” izdelke in na koncu oddajo naročilo.

S tem zelo poenostavimo postopek naročanja in tako povečamo prodajo, saj lahko obiskovalci iz oglasa v nekaj korakih naročijo izdelek in ga celo plačajo.

V ozadju vsake spletne trgovine je izdelan sistem za sprejem in obdelavo naročil. Takšen sistem omogoča, da upravljavec spletne trgovine hitro sprejme naročilo, ga obdela in odpošlje. Ker je celoten postopek digitalen, je tukaj vključene veliko avtomatizacije, ki olajša delo na področju izpisa računa, plačila poštnine, vodenja zaloge, sledenja naročila itd.

Izdelava mobilnih spletnih strani

Večina za brskanje po spletu uporablja mobilne naprave. Zato je pomembna izdelava mobilne spletne strani. Izdelava mobilnih spletnih strani ni ločena od izdelave spletnih strani. Gre za povezani zadevi. Da izdelamo mobilno spletno stran moramo pri izdelavi spletnih strani imeti v mislih, da bo takšna spletna stran uporabljena tudi na mobilnih napravah. Preprosto povedano je pri izdelavi spletne strani potrebno posebej oblikovati vsebino, da se na mobilnih napravah prikaže v drugačni obliki. Tako izdelamo mobilno spletno stran.

Oblikovalska agencija

Oblikovalna agencija je podjetje, ki poskrbi za oblikovanje marketinške in druge vsebine podjetja. Ko ima podjetje potrebo po pripravi letaka, izdelavi spletne strani, reklamnega oglasa ipd., je potrebno pripraviti obliko. Če podjetje želi, da je oblikovanje različnih vsebin stilsko povezano, je to delo oblikovalske agencije.

Da je oblikovanje stilsko povezano je že v začetku potrebna priprava osnovne barvne palete, logotipa in pisave. Podjetja so zelo različna pri pristopu do oblikovanja. Nekatera se na oblikovanje požvižgajo, druga gredo pri oblikovanju v ekstremne podrobnosti, s katerimi dosežejo, da je oblikovanje povezano od izdelka do izkušnje uporabe in od oglaševanja do izkušnji nakupa.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!