Test SEO optimizacije v letu 2020 10/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Oblikovanje spletne strani

Oblikovanje spletne strani je prava umetnost. Ko oblikujemo spletno stran moramo paziti na več vidikov oblikovanja. Slediti moramo trendom spletnega oblikovanja in se držati omejitev, ki jih postavljajo brskalniki. Včasih si želimo oblikovati spletno stran na nek način in nam te vrste oblikovanja nekateri brskalniki ne omogočajo. Trije vidiki oblikovanja spletne strani so: postavitev, barve, in oblika. Temu moramo za odlično spletno oblikovanje dodati še pisave in multimedijsko vsebino. Oblikovanje spletnih strani, kot oblikovanje na digitalnem mediju, omogoča različne prednosti pred tiskanim oblikovanjem. Prva od teh prednosti je, da lahko pri oblikovanju spletne strani uporabimo živo vsebino, ki jo lahko dodatno oblikujemo z animacijami.

Oseba, ki oblikuje spletne strani je oblikovalec spletnih strani. Naloga oblikovalca spletne strani je priprava oblike spletne strani v slikovnem formatu, s programi kot sta Photoshop in Illustrator. Kljub temu, da oblikovalec spletnih strani le oblikuje spletno stran in ponavadi ne izdeluje spletnih strani, mora oblikovalec spletnih strani za oblikovanje spletne strani, ki jo je tehnično mogoče izdelati, poznati osnovne omejitve, ki veljajo za izdelavo spletne strani.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!