Arhiv člankov

One page spletna stran

Svojo spletno stran ima že skoraj vsako podjetje, organizacija ali samostojni podjetnik, kot tudi influencerji. V spodnjem blogu Vam bomo predstavili hit med dizajni spletnih strani – tako imenovane enostranske spletne strani.

Preberite več >

Spletne prevare

S pojavo spleta oziroma interneta se je začel pojavljati tudi spletni kriminal. Tudi če smo zelo spretni pri uporabi spleta, moramo vseeno biti na vsakem koraku pozorni na sumljive strani, sporočila ali oglase, ki se pojavljajo.

Preberite več >

Second Life, Decentraland

Second Life (SL) je virtualni svet, ki ga je razvilo podjetje Linden Lab in je od 23. junija 2003 dostopen preko interneta. Prosto dostopen program imenovan Second Life Viewer, omogoča svojim uporabnikom t. i. prebivalcem, da med seboj komunicirajo preko avatarjev.

Preberite več >

Virtualni svet

Virtualni svet je računalniško podprto simulacijsko okolje, namenjeno uporabnikom, ki v njem ustvarjajo interakcijo preko avatarjev.

Preberite več >

Valuta Ether in omrežje Ethereum

Ether je zelo zanimiva kripto valuta, ki je novejša od Bitcoina in podpira veliko več kot le izmenjevanje denarne vrednosti. Po skupni vrednosti pa je Ether druga največja kripto valuta na svetu.

Preberite več >

Bitcoin

Vas zanima, kaj je Bitcoin, kako deluje, kakšna je njegova vrednost in uporabnost? Potem boste nekaj o tem izvedeli v naslednjih vrsticah tega bloga. Upamo, da boste spoznali nekaj novega o Bitcoinu ali pa le utrdili svoje znanje o tej kripto valuti, ki postaja vedno bolj popularna in prepoznavna.

Preberite več >
Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!