Test SEO optimizacije v letu 2020 18/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Izdelava spletne strani v času karantene

V času karantene je v nekaterih veliko časa za izdelavo spletne strani. Zato je morda to pravi trenutek. Mnoge še vedno skrbi poslovanje brez osebnega stika. Na srečo smo že mnoge spletne strani izdelali brez, da bi se osebno srečali s stranko. Pravzaprav je dobro uspela tudi izdelava spletne strani preko e-sporočil. Izdelava spletnih strani je tudi v času karantene preprosta. Morda je prav zdaj pravi čas za izdelavo spletne strani.

Izdelavo spletne strani začnemo z ugotavljanjem vaših potreb. Ko ugotovimo vaše potrebe pripravimo načrt za izdelavo spletne strani. Eden izmed prvih korakov pri izdelavi spletne strani je priprava vsebine. Ko je vsebina za spletno stran pripravljena, lahko začnemo z izdelavo spletne strani.

Najprej izdelamo vizualno podobo spletne strani in se lotimo postavitve strežnika. Ko je strežnik za spletno stran postavljen, namestimo še spletno stran.

Digitalni marketing in oglaševanje na spletu

Digitalni marketing zajema vse oblike marketinga, ki so povezane z internetom in informacijskimi tehnologijami. Ker je v današnjem svetu večina vsebine v digitalni obliki, je to ena izmed glavnih oblik marketinga. Za oglaševanje na spletu je potrebno pripraviti digitalno vsebino. Naj bo to izdelava spletne strani ali video posnetka. Več o izdelavi spletne strani si lahko preberete tukaj.

Oglaševanje na spletu zajema vse oblike oglaševanja na spletu. Oglaševati je mogoče v iskalnikih in v pasicah na spletnih straneh. Pri video vsebinah je mogoče oglaševati v oglasnih blokih med predvajanjem videoposnetka na straneh z video posnetki. V takšnem oglasnem bloku lahko predvajamo svoj oglasni posnetek. Zraven tega je mogoče oglaševati tudi v mobilnih aplikacijah. V mobilnih aplikacijah lahko oglašujemo v pasicah in v odmorih, ki od uporabnika zahtevajo, da si ogledajo naš oglas.

Na socialnih omrežjih je možno promoviranje objave. To pomeni, da se objava pojavi izbrani množici ljudi, za katere ni nujno, da sledijo vašemu računu.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!