Test SEO optimizacije v letu 2020 20/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Izdelava spletnih strani s.p.

Kakšno izdelavo spletnih strani potrebuje s.p.? S.p. potrebuje izdelavo spletne strani, ki ni nič drugačna od izdelave spletne strani za podjetja. Izdelava spletne strani se obliki in velikosti bolj razlikuje glede na marketinško strategijo podjetja, ne glede na to ali gre za s.p. ali d.o.o..

Hitra izdelava spletnih strani

Je hitra izdelava spletnih strani res pomembna? Kakšno razliko bo za vas naredila spletna stran, ki je izdelana dva tedna hitreje? Hitra izdelava spletne strani je bolj odvisna od vaše pripravljenosti. Imate pripravljeno vsebino za spletno stran. Kakšne bodo fotografije na vaši spletni strani? Boste na spletni strani predstavili tudi izdelke in jih prodajali v spletni trgovini?

Izdelava spletne strani je lahko hitra, ampak temu velikokrat ni tako. Pravi obseg izdelava spletne strani se vidi komaj, ko se izdelava spletne strani že začne. Vedno se najdejo stvari, ki jih je potrebno še dodati in ideje ponavadi prihajajo ena za drugo. Na koncu iz hitre izdelave spletne strani dobimo več kot mesec dni izboljšav in dodajanja funkcionalnosti.

Pisec besedil za spletno stran

Če podjetje nima lastnih virov za pripravo vsebine na spletni strani, se najame zunanji pisec besedil, ki pripravi vsebino za spletno stran. Pisec besedil ima svoje prednosti in slabosti. Besedilo, ki ga napiše pisec besedil ne bo takšno, kot besedilo pripravljeno v podjetju. Velikokrat se delo pisca besedil zaplete pri pisanju besedila za strokovno zahtevno vsebino, za katero je potrebne veliko raziskave in učenja. Pri takšni vsebini je cena pisanja besedil občutno višja od pisanja generične vsebine, saj je potrebno všteti čas raziskovanja.

Pisec besedil pripravi ali razširi že pripravljeno besedilo. Ponavadi se izkaže, da je boljše, če pisec besedil le razširi, slovnično popravi in poenoti že pripravljeno vsebino, da je vsebina bolj primerna za objavo na izdelani spletni strani.

Pisec besedil lahko pripravlja tudi obdobne članke, ki so namenjeni obveščanju javnosti in SEO optimizaciji. Pisec besedil lahko razišče tematiko vašega podjetja in postane zelo učinkovit pri pisanju tedenskega ali mesečnega bloga, ki je na najvišjem nivoju.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!