Test SEO optimizacije letu 2020 3/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Zakaj je pomembna kvaliteta izdelave spletne strani?

Ko se podjetje ali posameznik odloči, da bo za svojo predstavitev in oglaševanje uporabil spletno stran, je pomembno, da se zaveda pomembnosti kvalitetne izdelavi spletne strani. Spletna stran lahko tudi odvrne stranke, ker ne vzbuja zaupanja ali celo daje vtis, da za njo stoji neprofesionalna oseba ali podjetje. V primeru, da je investicija v kvalitetno izdelavo spletne strani, ki zajame vse postavljene zahteve predraga je bolje, da zmanjšamo zahteve, kot pa znižamo kvaliteto izdelave spletne strani.

To v praksi pomeni, da je bolje imeti le preprosto spletno stran na kateri se na hitro kvalitetno predstavite, kot zahtevati izdelavo kompleksne spletne strani s petimi pod-stranmi za malo denarja.

Kaj naredimo, če kvalitetna izdelava spletne strani pomeni preveliko investicijo

Če trenutno izdelava spletne strani, ki bo odlično predstavila osebo ali podjetje ni mogoča zaradi finančnih razlogov, je bolje počakati z izdelavo.

Med tem lahko posežemo po drugih bolj preprostih načinov s katerimi lahko na prijeten način nastopamo na spletu. Več o teh načinih lahko preberete tukaj.

Zakaj moje podjetje potrebuje mobilno aplikacijo?

Izdelava mobilne aplikacije je lahko velik finančni zalogaj, zato je potrebno dobro premisliti, kako bo izdelava mobilne aplikacije pomagala pri poslovanju.

V primeru interne uporabe lahko izdelana mobilna aplikacija zelo izboljša delovne procese v podjetju in bolje izkoristi zaposlene.

V primeru zunanje uporabe lahko izdelana mobilna aplikacija pridobi nove stranke, ker v očeh strank pomeni dodano vrednost, ki je konkurenca ne ponuja. Zraven tega izdelana mobilna aplikacija kaže na določen prestiž, ki si ga ne mora privoščiti vsako podjetje. Tako z izdelavo mobilne aplikacije v očeh strank pridobimo dodatno zaupanje.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!