Test SEO optimizacije v letu 2020 12/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Mnogi si pred izdelavo spletne strani postavijo na videz preprosto vprašanje: “Koliko stane izdelava spletne strani?”

Da je mogoče dobro odgovoriti na to vprašanje, je potrebno vprašanje postaviti bolj podrobno. Problem je v tem, da obstajajo različne spletne strani. Nekatere spletne strani je možno izdelati za 200€, izdelava velikih spletnih strani pa stane več tisočakov. Vse je odvisno od namena spletne strani. Če je namen izdelane spletne strani, da na kratko predstavi podjetje in oblikovanje spletne strani ni zelo pomembno, predstavlja izdelava spletne strani minimalen strošek. V primeru, ko želi podjetje izdelati spletno stran, na kateri bo podrobno predstavilo ogromno podrobnosti in omogočalo predoglede ter naročila in druge funkcionalnosti v zelo napredni obliki, ki pokaže, da za takšno spletno stranjo stoji podjetje, ki mu tudi več tisočakov ni velik strošek, je cena seveda drugačna.

Brezplačna izdelava spletne strani

Brezplačna izdelava spletne strani so sanje mnogih. Problem je, da so na tem svetu redke stvari brezplačne – Izdelava spletnih strani ni ena izmed teh. Čeprav je s pomočjo nekaterih programov mogoče izdelati spletno stran in, da nekateri programi celo omogočajo, da se v njih osnovna spletna stran izdela brezplačno, je problem, da so takšni programi zelo omejujoči (še posebej v brezplačni obliki). Tako tudi, če izdelava spletnih strani uspe brezplačno, je s tem povezanih kup težav, ki stanejo veliko časa in Živcev ter pozneje verjetno tudi denarja.

V primeru, ko želite brezplačno izdelavo spletne strani, je najboljša odločitev Google My Business in Facebook stran za podjetja. V nekaj delovnih dneh lahko ustvarite neprofesionalno prisotnost na spletu, ki ne bo v napoto, ter omogoča poznejšo nadgradnjo.

Kako samostojno izdelati spletno stran?

Tisti, ki želijo sami izdelati spletno stran se seveda sprašujejo, kako lahko to naredijo. To vprašanje je ponavadi povezani z brezplačno izdelavo spletne strani. Samostojna izdelava spletne strani je zelo omejena in je na koncu daleč od brezplačne. Na spletu obstajajo programi, ki omogočajo vnos lastne vsebine v pred pripravljene predloge. Rezultat takšnih programov je vizualno omejena podoba in spletna stran, ki je to le na prvi pogled. Moramo se zavedati, da je izdelava spletne strani več, kot je nekaj vizualne podobe in vnos vsebine. Takšnim spletnim stranem v ozadju manjka veliko podrobnosti, ki pomenijo, da spletna stran ne bo dosegla polnega potenciala in ne bo ustvarjala celotne dodane vrednosti.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!