Test SEO optimizacije v letu 2020 17/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Izdelava spletnih strani WordPress

Izdelava spletnih strani wordpress pomeni izdelavo spletne strani, ki stoji na CMS sistemu imenovanem wordpress. WordPress je odprto koden in brezplačen CMS, ki je zelo priljubljen. Prav priljubljenost je ogromna prednost, saj velika količina uporabnikov odprto kodnega sistema pomeni dobro podprtost. Čeprav ima odprtokodnost včasih slabo stran, ki se pozna pri slabši povezanosti posameznih vej sistema, ki lahko povzroči napake v delovanju, ki jih je potrebno razrešiti od problema do problema, ogromna podpora pri wordpressu to slabost odtehta.

Izdelava spletnih strani Ptuj

Izdelava spletnih strani na Ptuju je zelo omejena s številom ponudnikov. Več ponudnikov se z izdelavo spletnih strani ukvarja kot postranski poklic, nekateri ponudniki pa spletne strani že več kot deset let izdelujejo po istem postopku. Navedeno pomeni, da je težko najti ponudnika, ki bo na Ptuju izdelal kvalitetno spletno stran.

Izdelava aplikacij

Poznamo več vrst aplikacij. Od mobilnih, do namiznih. Vmes so še spletne aplikacije, ki delujejo v brskalnikih, kar pomeni, da delujejo na vseh napravah. Ko se odločamo za izdelavo aplikacije je treba ugotoviti potrebe. Iz potreb bomo ugotovili arhitekturo aplikacije in zahteve izdelane aplikacije. Ugotoviti je potrebno, kako bodo shranjeni podatki, kateri podatki bodo shranjeni in kako bodo uporabniki dostopali do teh podatkov. Če želimo, da lahko uporabniki vedno dostopajo do svojih podatkov preko interneta, je podatke treba shraniti v “oblak”. Če želimo, da uporabniki do podatkov dostopajo le preko mobilnih naprav, je potrebna izdelava mobilne aplikacije, ki omogoči najboljše delovanje in izkušnjo pri uporabi izdelane aplikacije.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!