Test SEO optimizacije v letu 2020 26/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Dolgoročna izdelava spletnih strani

Če želimo izdelati spletno stran, ki bo v uporabi ostala dalj časa, se moramo osredotočiti na kvaliteto. Kvaliteta pri izdelavi spletnih strani pomeni, da se izdelovalec spletnih strani osredotoči na podrobnosti, ki bodo v prihodnosti olajšale vzdrževanje in nadgradnjo spletne strani. Kvaliteta je ključna za dolgoročno izdelavo spletne strani, saj nobena spletna stran ne bo dolgoročna, če ne bo vzdrževana in nadgrajena. Izdelovalec spletne strani mora poskrbeti, da je izvorna koda spletne strani odlično komentirana in, da je spletna stran zgrajena po standardih, ki bodo omogočili nadgradnjo. Še ena prednost uporabe standardov pri izdelavi spletne strani je, da bo spletno stran, ki je bila izdelana na podlagi standardov, lahko brez težav vzdrževalo in nadgrajevalo več različnih izdelovalcev spletnih strani. Ko gre za večje spletne strani je ključno, da pri izdelavi spletne strani brez težav sodeluje več izdelovalcev spletnih strani. Da je omogočeno brezhibno sodelovanje pri izdelavi velike spletne strani, je nujna uporaba standardov in internih dogovorov, ki določijo strukturo spletne strani.

Nadgradnja spletne strani WordPress

Varnostne in funkcionalne posodobitve spletne strani, ki je izdelana na sistemu WordPress so v večini primerov “neboleče”, saj nadgradnja jedra spletne poteka samodejno. Občasno se pri nadgradnji zaplete, ker je ob posodobitvi jedra, potrebna tudi posodobitev vtičnikov in lastne kode spletne strani. Takšnim problemom se pri nadgradnji spletne strani WordPress ni mogoče popolnoma izogniti, je pa res, da je mogoče zmanjšati količino takšnih primerov, če uporabimo kvalitetne vtičnike in lastno kodo ustvarjamo po WordPress standardih, ki nam jamčijo, da manjša varnostna nadgradnja ne bo “zlomila” celotne spletne strani.

Nasploh je sistem posodobitev spletnih strani WordPress odločno dodelan. Seveda kvaliteti tega sistema pripomore tudi sama količina spletnih strani, ki so izdelane v sistemu WordPress. Količina spletnih strani pomeni, da se napake pri posodobitvah hitro javijo razvojni ekipi, ki jih hitro odpravi. Praviloma je dobro, če od izida posodobitev počakamo nekaj dni, da se posodobitev preveri in, da se izdelajo tudi posodobitve večine vtičnikov, ki jih uporabljamo na spletni strani. Takšen način posodabljanja spletnih strani izdelanih v WordPressu nam omogoči odlično vzdrževanje spletne strani.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!