Test SEO optimizacije v letu 2020 23/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Izdelava mobilnih spletnih strani

Današnji dan je izdelava mobilnih spletnih strani ključna, saj večina uporabnikov spleta uporablja mobilne naprave, pri katerih je za izdelavo mobilnih spletnih strani nujno potreben odziven dizajn, ki se prilagaja različnim zaslonom. Izdelava mobilnih spletnih strani je več, kot le odziven zaslon. Gre za prilagoditev celotne izkušnje na mobilnih napravah. Ker je na mobilnih napravah zaslon drugačne oblike in je manjši, je pri izdelavi mobilnih spletnih strani potrebna tudi odstranitev določene vsebine, ki ni ključna in poslabša uporabniško izkušnjo na mobilnih napravah.

Hitra izdelava mobilnih spletnih strani

Za hitro izdelavo mobilnih spletnih strani, je ključno dobro načrtovanje spletne strani. V nekaterih primerih je potrebno za izdelavo mobilnih spletnih strani pripraviti različni vsebini za mobilne in namizne naprave, kar pomeni, da je za hitro izdelavo mobilnih spletnih strani, potrebno že pri pripravi fotografij in besedila imeti v mislih, da bomo izdelali tudi mobilno spletno stran. Če imamo to v mislih že na začetku izdelave mobilne spletne strani, bo izdelava spletne strani hitra.

Izdelava spletnih strani wordpress

Izdelava spletne strani wordpress je hitra, učinkovita in cenovno ugodna. Izdelava mobilnih spletnih strani je v wordpressu preprosta. Navsezadnje je tudi izdelava spletnih trgovin v wordpressu kakovostna, hitra in cenovno ugodna. Oblikovanje spletnih strani je v wordpress-u relativno standardizirano in omogoča, da z uporabo pred pripravljenih predlog skrajšamo čas oblikovanja spletne strani.

Izdelava mobilnih aplikacij ali izdelava mobilnih spletnih strani

Ker ima izdelava mobilnih spletnih strani določene tehnične omejitve, je včasih potrebna izdelava mobilnih aplikacij. Če predvidevamo, da bodo uporabniki pogosto uporabljali mobilno spletno stran, je smiselno razmisliti o izdelavi mobilne aplikacije. Izdelava mobilne aplikacije omogoča “native” izkušnjo, ki je za uporabnike na več nivojih ključna za res odlično uporabniško izkušnjo. Izdelava mobilne aplikacije pomeni, da bo vaša vsebina le en dotik zaslona oddaljena od uporabnikov, kar je odlično za obdržanje uporabnikov. Izdelava mobilne spletne strani ne bo nikoli tako kvalitetna kot je izdelava mobilne aplikacije.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!