Test SEO optimizacije v letu 2020 28/∞

POZOR: Naslednje besedilo je izmišljeno in NI namenjeno branju, saj je namenjeno samo za testiranje delovanja spletnih iskalnikov.
Več o raziskavi lahko preberete tukaj.

Izdelava spletne strani je končana, kaj pa zdaj?

Končali ste izdelavo spletne strani in ste izjemno zadovoljni z njenim videzom, zdaj pa ne veste, kaj je naslednji korak. To je težava, s katero se sooči veliko lastnikov spletne strani, saj uporaba spletne strani večini ni popolnoma znana. Spletna stran je zapleteno orodje, saj samo po sebi ne predstavlja celote in je brez povezanih strategij neuporabna. Ključ do uspešnosti vsake spletne strani je promet – Več ljudi kot obišče izdelano spletno stran, bolj je spletna stran uporabna.

Kako ljudje najdejo novo izdelano spletno stran?

Splet je ogromen, kar pomeni, da se v njem nekatere spletne strani izgubijo in so le redko najdene. Da bo vaša spletna stran najdena, se morate zavestno lotiti strategij, ki bodo na novo izdelano spletno stran pripeljale obiskovalce.

Eden od načinov za pridobivanje obiskovalcev je SEO optimizacija. SEO optimizacija pomeni pisanje vsebine na spletni strani. Ta vsebina se posledično dobro uvršča v brskalnikih, kar pomeni, da bo spletna stran prejela obiske na podlagi iskanj v brskalnikih. Ta način pridobivanja strank je “brezplačen”, saj se posamezen obisk ne plača, potrebno je le ustvarjanje kvalitetne vsebine.

Drugi način je pridobivanje obiskovalcev preko vizitk in letakov, ki jih fizično razdelite. Sem spadajo tudi vse ostale oblike fizičnega oglaševanja, kot so napisi na avtomobilih in oglaševanje na panojih. Ta način je dober za informiranje strank, ki jih vaše delo že zanima, ni pa dobro za pridobivanje novih strank in širjenje občinstva.

Tretji način za pridobivanje obiskovalcev je spletno oglaševanje. Na področje spletnega oglaševanja spadajo vsi oglasi na spletu, ki s klikom obiskovalce preusmerijo na vašo spletno stran. To je najbolj pogost način oglaševanja novo izdelane spletne strani. Takšno oglaševanje doseže zelo široko občinstvo in ga zelo uspešno preusmeri na spletno stran.

Brezplačnih 30 minut

Naročilo na brezplačno svetovanje in priprava ponudbe!